div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Just Cause 3’ün ilk oynanış videosu görücüye çıktı!

- Advertisement -

Yakıp yıkmaya hazır olun! Daha önce sadece görsellerinin görücüye çıktığı Just Cause 3, an itibariyle ilk oynanış videosunu meraklı gözlerin ilgisine sundu. Hatırlarsanız, özellikle serinin ikinci oyunu, büyük bir hayran kitlesi yakalamıştı. Yeni konsolların gün yüzüne çıkmasından sonra yeni bir Just Cause farz olunca yapımcı firma da kolları sıvadı haliyle.

Bilen bilir, türünün diğer örneklerine nazaran bolca aksiyon, absürd sahneler ve gayet hararetli bir oynanış yapısı vardır Just Cause konseptinin. İşte bu detaylar, artık yeni konsollar ve PC için, daha iyi bir görsel kaliteyle tekrar bizimle olacak. Oyunun hikayesi hakkında şu an için herhangi bir detay yok ama böyle bir oyunu hikayesi için oynamak isteyen sayısı da pek azdır herhalde.

Just Cause 3, 2015’in son çeyreğinde piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Şimdilik, başınıza gelecekleri özetleyen bu ilk oynanış videosuyla başbaşa bırakalım sizi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler