div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Karşınızda The Other 99

- Advertisement -

Deck13 Games ve Burning Arrow 11 Temmuz’da The Other 99’ı çıkaracaklarını açıkladılar.

Önümüzdeki günlerde E3’de yayınlanacak olan oyun macera ve korku türünde.

Sürükleyici bir anlatıma oturtulmuş eşsiz dövüş mekanikleri ile seçimleri tamamen oyuncuya bırakıp, bize hayatta nasıl kalabilirizi öğretiyor. Burning Arrow CEO’su Thomas Brown: “İnsanların The Other 99 hakkında görüşlerini alıp, oyunda nasıl sürükleneceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz” diye açıklamada bulundu. Deck13 CEO’su Jan Klose ise: “The Other 99, bugüne kadar gördüğümüz hiç bir hayatta kalma oyununa benzemiyor!” diye eklemede bulundu.

The Other 99’da bir adada kapalı kalıyoruz. Tek amacımız ise hayatta kalmak. Diğer 99 insana karşı ne gerekiyorsa yaparak yaşamalı ve adadan kaçmalıyız. Her NPC bizim kadar hayatta kalmaya çalışmakta ve bu amaçları uğruna yapmayacakları hiç bir şey bulunmamakta. Acıması olmayan bu oyunda mücadele verirken gizemli hikayeyi de keşfedeceğiz.

İlgilenen oyuncular Facebook‘tan veya Twitter‘dan geliştiricileri takip edebilirler. Oyunun Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler