div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kinguin, Türkiye mağazasının açılışını yaptı!

- Advertisement -

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası en yeni oyunları en cazip fiyatlarla, güvenli alışveriş seçenekleri ve 7/24 Türkçe müşteri destek hizmetiyle Türkiye’deki oyunseverlere sunacak.

Bunu kutlamak için de 5 takipçimize Far Cry Primal’ın PC versiyonunu hediye ediyor! Katılım için şu linkten bilgi alabilirsiniz.

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, bugün yaptığı bir açıklamayla Türkiye mağazasının açılışını duyurdu! Dijital mağazasıyla 3 milyondan fazla mutlu ziyaretçiye 25 binden fazla ürün sunan Kinguin, mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için alıcıları ve satıcıları yenilikçi bir altyapıyla bir araya getiriyor. Birinci önceliği daima müşteri memnuniyeti olan Kinguin, bugün itibariyle Türkiye’deki oyunculara www.kinguin.net/tr adresi üzerinden hizmet verecek!

Kinguin CMO’su Tomasz Jarzębowski, Kinguin’in Türkiye mağazasını açmasıyla ilgili düşünceleri şöyle dile getirdi: “Türkiye hem oyunlar hem de fiyatlar konusunda en iyiyi talep eden milyonlarca oyuncunun olduğu çok hızlı büyüyen bir pazar durumunda. Kinguin hâlihazırda yıllardır farklı ülkelerde tam da bunu yapıyor. Bu sebeple, Kinguin’in Türkiye mağazasını açtığımız ve popüler ödeme sistemlerinden kaliteli müşteri destek hizmetine kadar, Türk oyuncuların ihtiyaç duyduğu her şeyi sunacağımız için çok mutluyuz. Avantajlı fiyatları ve kullanım kolaylığı ile Kinguin’in Türkiye’deki oyuncuların en sevdikleri dijital oyun mağazası olacağına eminiz.”

kinguin002

The Division, XCOM 2 veya Rise of the Tomb Raider gibi en yeni oyunları uygun fiyatlara almak; birbirinden eğlenceli ve yaratıcı bağımsız oyunları bulmak veya CS:GO profilinizi skin’ler ve pin’lerle özelleştirmek istiyorsanız, Kinguin doğru adres! Aradığınız tüm oyunları piyasadaki en cazip fiyatlara satın almak için www.kinguin.net/tr adresini ziyaret edin! Ayrıca yaşayabileceğiniz herhangi bir sorunda Kinguin’in 7/24 canlı destek servisi yanınızda olacak, hem de Türkçe olarak!

Ziyaretçilerine en iyi kullanıcı deneyimini sunmayı hedefleyen Kinguin, hepinizin bildiği ve sevdiği güvenilir ödeme yöntemlerini sitesine eklemiş durumda. İninal ve GPay gibi yerli şirketlerle işbirliğine giden Kinguin’den yapacağınız alışverişlerinizde İninal Kart ve GPay’in sunduğu banka havalesi, mobil ödeme ve e-pin gibi ödeme seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Bunlara ek olarak Paypal, Bitcoin, Kredi Kartı, PaysafeCard gibi alternatifler de mevcut.

- Advertisement -

Son olarak, harika yarışmalardan ve günlük çekilişlerden haberdar olmak için Kinguin Türkiye’yi fb.com/KinguinTR ve Twitter’da @KinguinTR sosyal medya adreslerinden mutlaka takip edin.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler