div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kona ile 30 dakika!

- Advertisement -

Son zamanlarda sayısı giderek artan hayatta kalma/gizem/keşif temalı oyunların en fazla dikkat çekenlerinden biri de Kona: Day One

1970’lerin Kuzey Kanada’sında geçen oyunda, küçük bir kasabayı “ihya etme” sözü veren ancak cehenneme çevirmesi kuvvetle muhtemel bir endüstriyel girişimin adamını, bir özel dedektifi canlandırıyoruz. Mensubu olduğumuz girişim, bizi kasabalıların vandalizm faaliyetlerine karşı bölgeye gönderiyor ve Emmerich filmlerine taş çıkartacak hava koşullarını alt ettikten sonra küçük kasabamıza ulaşıyoruz. Her şey tam bu noktada başlıyor çünkü ne şirket çalışanları var ortada, ne de kasabalılar. Her yere tam bir ıssızlık hakim.

İpuçlarını birbirine ekleyerek bu gizemi çözmeye çalışırken hava koşullarında hayat kalma mücadelesi de verdiğimiz oyun içerik açısından daha şimdiden başarılı olsa da optimizasyon açısından sınıfta kalıyor. En sağlam sistemlerde bile oyundan tam verim almanız çok olası değil zira ciddi bir FPS problemi söz konusu.

Bunun dışında grafikler, hikayenin işlenişi ve oynanış hayli ilgi çekici ve potansiyel hayli parlak.

Oyunun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil.

Kotaku’dan Nathan Grayson da oyunun son halinin ilk 30 dakikasından bir video yapmış, aşağıda izleyebilirsiniz.

- Advertisement -

Eğer İngilizce bilmiyorum diyorsanız da alternatifimiz hazır zira Şefik çok güzel bir video çekmişti 45 gün kadar önce, oyunun son hali olmasa da gayet güncel.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler