div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends’ın yeni kostümleri hazır!

- Advertisement -

Sürekli kendini yenileyen ve oldukça popüler olan MOBA oyunu League of Legends, yeni kostümlerini çıkarmak için hazırlanıyor.

League of Legends yakında vadiye inecek olan Aurelion Sol ile beraber 130 şampiyona sahip ve bu şampiyonlarda farkındalık yaratmak için çeşitli kostümler çıkaran Riot Games, başlarda “YENİDEN ETKİNLEŞTİRİLİYOR…..” haberi adı altında spoiler vermişti. Şimdi ise üç yeni kostümü ve bir totem görünümüyle karşımızda.

İlk olarak “Mecha Zero Sion” kostümü bütün efektleriyle çok farklı bir kostüm ultisinin ise oldukça büyüleyici olduğunu söylemek gerek. Sion metada olmadığı halde bu kostümle beraber oynanma oranı artacakmış gibi görünüyor. İkinci olarak “Program Soraka” efektleriyle diğer kostümlerinden farklı olarak teknolojik bir kostüm yani anlayacağınız artık elektronik muzlar atabileceğiz. Son olarak “Program Lissandra” çoğu Lissandra kostümü gibi bu kostümde oldukça etkileyici gözüküyor ve ultiyi attıktan sonra tepede kalan elektronik göz ise kostüme güzel bir hava katmış.

Mecha Zero Sion – 1820 RP
Program Soraka – 1350 RP
Program Lissandra – 1350 RP

Mecha Zero Sion:

Program Soraka:

Program Lissandra:

- Advertisement -

Mecha Zero Totemi:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler