div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends’da İlk Defa Bir Şampiyon Öldü

- Advertisement -

Dünyanın en çok oynanan MOBA tarzı oyunu olan League of Legends’da ilk defa, 6 yıldır ilk kez bir karakter öldü.

Riot Games yaklaşık olarak 2 yıldır League of Legends’ın hikayesi üzerinde yenilik peşinde koşuyordu e bu alanda çalışmalarını yapıyordu. Tabi şimdiye kadar kimse ölmemişti. Bugün ise Gangplank, en büyük rakibi Miss Fortune tarafından öldürüldü. Ve böylece Gangplank hem hikayenin devamında hem de oyun içerisinde yer alamayacak. Artık Gangplank ile oynayan kimseyi göremeyeceksiniz.

GU2IvE9

Ayrıca; Riot ekibi bu ölümle ilgili şu şekilde bir açıklama yaptı:

Şampiyon ölümü League of Legends’de daha önce görülmemiş bir olay ve bunu hafife almıyoruz. Bütün Gangplank fanlarını biz olayı tamamen değerlendiriceye kadar sakin kalmaya davet ediyoruz. Bu süre içerisinde kendisi veya kostümleri için geri ödeme yapmayacağız ancak lütfen herkes için işleri yoluna koymak için elimizden geleni yapacağımıza emin olun.

Bakalım ilerleyen günlerde, oyunculardan gelecek olan tepkilere karşı Riot Games bir “riot”la (çok pis espri yaparım) başaçıkabilecek mi? Para verenleri nasıl memnun edecek? Bekleyip göreceğiz.

 

- Advertisement -

missfortune_splash_8

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler