div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Lego Marvel’s Avengers zirvedeki yerini koruyamadı!

- Advertisement -

İngiltere satışlarında listemize yeni giren Lego Marvel’s Avengers uzun süredir zirvede bulunan Call of Duty: Black Ops III’ü indirmişti fakat bu sevinç kısa sürdü.

İlk haftadaki satış başarısını devam ettiremeyen Lego Marvel’s Avengers zirveyi Black Ops III’e kaptırdı. %41’lik bir düşüş yaşayan Lego Marvel’s Avengers, ikinci sıraya oturdu. Top 10 listemize bakacak olursak, Bandai Namco Entertainment tarafından yayımlanan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 listemize üçüncü sıradan girdi. Yeni oyunların çıkmasıyla birlikte FIFA 16 dördüncü sıraya gerilerken, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege beşinci sıraya düştü. Grand Theft Auto V ise altıncı sıradaki yerini korudu.

Düşüşünü devam ettiren Star Wars: Battlefront beşinci sıradaki yerini koruyamayarak yedinciliğe geriledi. Just Cause 3 ise haftayı sekizinci sırada bitirdi. Assassin’s Creed: Syndicate büyük indirimlerin etkisiyle yirminci sıradan dokuzuncu sıraya kadar çıkmayı başardı. Top 10 listemizin son sırasında ise Minecraft: Story Mode yer alıyor.

Şubat ayının ilk satış listesi karşınızda:

1- Call of Duty: Black Ops III
2- Lego Marvel’s Avengers
3- Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
4- FIFA 16
5- Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
6- Grand Theft Auto V
7- Star Wars: Battlefront
8- Just Cause 3
9- Assassin’s Creed: Syndicate
10- Minecraft: Story Mode

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler