div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL’dan 50 adet Solarix kodu hediye!

- Advertisement -

Dedektif Fırtına ve Lale Savaşçıları’nın ardından ülkemizde oyun geliştirme konusu uzun bir süre nadasta kalmıştı hatırlayacağınız gibi.

2000’li yılların ortalarında önce Pusu ve Kabus 22 ile bir hareketlenme oldu, ardından da Yerli Kardeşler’in çabalarıyla Crysis’in Türkçeleşmesi bunu takip etti. Çoğumuzun ummadığı şekilde, korsan kullanım oranı hızlı bir şekilde azaldı ve insanlarda torrent’ten oyun indirmenin bir “emek hırsızlığı” olduğu bilinci yerleşti.

Bugün ülkemizde geliştirilen oyunların hem sayısı, hem de kalitesinde büyük bir artış var. Kickstarter sayesinde iyi fikirler uluslararası düzeyde ilgi görüyor ve kısa sürede gerekli finansmanı sağlayabiliyor. Kısaca, sponsor bulmanın çok zor olduğu oyun sektöründe Türk oyun geliştiricilerin en büyük destekçisi de yine sizsiniz.

Geçtiğimiz yıl Steam’de piyasaya çıkan ve aradan geçen zaman içinde yavaş ama emin adımlarla eksiklerini kapatan Solarix’e güncel bir inceleme yapıp yayınlamıştık biraz önce.

Şimdi de bir sürprizimiz var. Oyunun geliştiricisi Pulsetense Games, LEVEL okurlarına 50 adet Solarix key’i dağıtıyor!

Tek yapmanız gereken mail adresinizi yazarak Steam kodunuzu almak, elbette tükenmeden!

Geç kaldıysanız da üzülmeyin, bu ayki LEVEL dergisinde sizi bir şans daha bekliyor olacak.

- Advertisement -

Solarix Steam kodunuzu almak için tıklayın.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler