div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Maniac Mansion’ın yapımcılarından: Thimbleweed Park

- Advertisement -

Maniac Mansion gibi bir efsanevi bir macera oyununa imza atmış Ron Gilbert ve Gary Winnick yeniden iş başında!

Uzun süre ortalarda gözükmedikten sonra geçtiğimiz aylarda “Keşke Monkey Island’ın lisansını bana satsalar…” şeklinde bir çıkış yapan Ron Gilbert’in yeni macera oyunu Thimbleweed Park, eski oyunu ve tarzını seven oyuncuların kendisini evinde hissetmesini sağlayacak bir yapım.

2014 yılının Aralık ayında başarılı bir Kickstarter kampanyasını geride bırakan Thimbleweed Park’ta oynanabilir beş karakter ve adım başı kahkaha olacak!

Grafiksel anlamda Maniac Mansion ve ilk Monkey Island oyunlarının tarzını koruyan oyun, bir zamanlar yastık fabrikası, çok tutulan bir otel ve sanayi bölgesinin de yardımıyla hızlı bir şekilde büyüdükten sonra eski günlerini mumla arayan, aynı isimli bir kasabada geçiyor. İki özel ajanımız yapılan çağrı üzerine olay yerine ulaşıyorlar ve nehir kenarına atılmış bir ceset bulup araştırmaya başlıyorlar.

Hem mekan, hem de hikaye tanıdık geldi değil mi? Ron Gilbert’in yeni macerası fena halde Twin Peaks ve X-Files’a vurgu yapıyor ve 2016 sonlarında Windows, Mac, Linux, Xbox, iOS ve Android için piyasada olacak.

Thimbleweed Park Ray Trailer from Ron Gilbert on Vimeo.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler