div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Master of Orion Evreni Antares’in İntikamı İndirilebilir İçerikle Genişliyor!

- Advertisement -

WG Labs ve NGD Studios bilim kurgu strateji klasiğine yeni ırklar ve fazlasını getiriyor!

Orion’ı ele geçirme savaşı önümüzdeki günlerde iyiden iyiye kızışıyor. 1 Aralık’ta Master of Orion oyuncularının bir süredir bekledikleri yeni indirilebilir içerik Antares’in İntikamı yayınlanıyor olacak. Bu eklentiyle birlikte bağımsız uygarlıklar, yeni bir zafer seçeneği ve daha fazlasının oyunda yer alacağı belirtiliyor. Antares’in İntikamı üç yeni ırkı da oyuna ekliyor Trilarian, Gnolam ve Elerian ırkları, oyundaki stratejilerinizi yeniden gözden geçirmenize ve farklı taktikler geliştirmenize yol açacaklar.

Master of Orion’ın Yayın Müdürü Jacob Beucler, “Master of Orion oyuncularına yepyeni içerikler sunabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Oyuncular kendilerini yeni bölgelerde, yeni zorluklar, maceralar ve düşmanlarla karşı karşıya bulacaklar. Onlarla kuracağınız iletişim ise oyunun tüm seyrini değiştiriyor olacak,” dedi.

Yeni eklenen ırklar Trilaria, Gnolam ve Eleria’nın oyuna gelmesiyle stratejilerinizi bir kere daha gözden geçirmeniz gerekecek çünkü bu ırklar oyuna yepyeni dinamikler getiriyorlar. Su kültüründen gelen barışçıl Trilaria, paranın gücünü arkalarına almış tüccar Gnolam ya da yabancılardan pek hoşlanmayan ve kendi kültürlerine her türlü müdahaleyi reddeden zarif Eleria ırklarından birini seçerek galaksideki yeni maceranıza çıkabileceksiniz.

Master of Orion yapımcıları oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda oyuna bir güncelleme de geleceğini belirtiyorlar. Bu güncelleme ile oynanışın daha da zengin bir hal aldığı belirtilirken, artık oyuncular tarafından yönetilemeyen Antaran ırkıyla ve bağımsız uygarlıklarla da iletişim kurulabilecek.

Oyuncuların seçemeyeceği Antara ırkı ise tarih öncesi, unutulmuş efendiler tarafından yaratılmış tamamen gizemli bir ırk. Zaman içerisinde son dercee savaşçı bir hal alan bu ırkın tek amacı galaksiye yayılmak ve despot, askeri yapılarıyla karşılarında duran tüm engelleri dize getirmek.

Master of Orion indirilebilir paketi Steam’de ve Gog’da 18 TL ücretle satın alınabilir olacak.

- Advertisement -

Master of Orion ile ilgili daha fazla bilgi için http://masteroforion.eu adresini ziyaret edin.

YouTube:

https://youtu.be/skHvOO9YUnc

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler