div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Master of Orion geri dönüyor

- Advertisement -

Bir neslin başında günlerini tükettiği, galaktik strateji oyunlarının şahı Master of Orion, Wargaming’in ellerinde yeniden hayat buluyor!

İlk iki oyunu senelerce oynanan, üçüncü oyunu ise yere çakılan seri 12 yıl sonra geri dönüş yolunda. World of Tanks, World of Warplanes ve World of Warships oyunları ile bilinen Wargaming, 2013 yılında serinin haklarını Atari’den satın almış, ancak bugüne dek oyunun ne zaman çıkacağı ve adının ne olacağı hakkında her hangi bir açıklama yapmamıştı. Tahmin edildiği gibi oyunu, Wargaming’in çok başarılı savaş oyunları serisini yapan ekip değil, Arjantin’de yerleşik NGD firması tasarlayacak. Regnum Online ile bilinen firma daha önce bu seviyede bir yapıma imza atmış değil, ancak arkalarındaki bütçe tahmin edebildiğiniz gibi oldukça kabarık ve iyi haber, Master of Orion serisinin orijinal yapımcıları da projeye dahil olacak.

MoO_Assets_Announcement_Screens_Diplomacy_Sakkra.JPG

Serinin günümüzdeki karşılığı ve en büyük rakibi olan Galactic Civilizations III’ün incelemesini Temmuz ayında LEVEL’da okuyabileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler