div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mobil RYO EvilBane’den yenilikler!

- Advertisement -

Karakterlerinizi güçlendirip, hack-and-slash dövüşlerden daha çok keyif almanız için yeni bir bölge ve büyülü ekipmanlar bu etkinlikte.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG’si EvilBane: Kuzgunların Yükselişi‘ne yeni bölge Gölge Limanı ve hack-and-slash ile birlikte savaşların eğlencesini arttıracak büyülü ekipmanları ekleyen güncellemesini duyurdu.

Üç zorluk seviyesinde 24 aşamadan oluşan Gölge Limanı, ürkütücü bir atmosfer ve sıcak yaz gecelerinde içinizi ürpertecek baş düşmanlara ek olarak, oyunda nadir bulunan pelerinleri elde etme fırsatı sunuyor.

Netmarble ayrıca her üç grup için de oyuna yeni büyülü ekipmanlar ekliyor: Vango, Yıkıcı Balta ve Çift Kana Susamış Baltası alırken, Elf için Suikastçı Kılıcı ve Çift Yok Edici Baltası, İnsan için ise Şok Enli Kılıcı ve Komuta Kılıcı geliyor. Silahlar, Dükkan’daki çekilişten veya Epik seviye üzeri Ekipman Biletlerinden ya da Epik seviye üzerindeki eşyaları uygun şekilde birleştirerek elde edilebiliyor.

EvilBane oyuncuları 15-29 Haziran tarihleri arasında Ramazan şerefine düzenlenen Yaz Gecesi Etkinliği’ne de katılabilecek.

EvilBane oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler