div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Need for Speed’e başka içerik yok, yenisi 2017’de

- Advertisement -

Geçtiğimiz yıl E3’e kısa bir süre kala duyurulan ve Ghost Games tarafından geliştirilen yeni Need for Speed oyunu hayli gürültü yaratmış, serinin Underground köklerine dönüyor olması da oyunun senelerdir süregelen hantallığını attığı şekilde yorumlanmıştı.

Maalesef beklediğimiz gibi olmadı. Önce PC versiyonu altı ay sonraya atıldı, sonra da konsollar için çıkan ilk versiyon eksiklikleri (Manuel vites seçeneği bile yoktu.), bugları ve keyifsiz oynanışı ile serinin en kötü yapımlarından biri olarak tarihe kazındı. PC versiyonu da grafikleri dışında üç aşağı beş yukarı benzer inceleme puanları aldı.

Oyunun çıkışından önce yapılan en büyük promosyonlarından biri oyuna sürekli olarak yeni içerikler ekleneceği ve bunun da ücretsiz olacağıydı hatırlanacağı üzere. Ghost Games yaptığı açıklama ile bundan sonra oyuna yeni bir ücretsiz içeriğin gelmeyeceğini ve 2017 yılında piyasaya çıkmasını planladıkları yeni Need for Speed oyununa odaklandıklarını söylemiş.

Çoğunuzun katılacağı üzere, Need for Speed, tam da Call of Duty serisi gibi artık kabak tadı vermeye başladı ve yakın zamanda bu değişecek gibi de gözükmüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler