div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Need for Speed’in yaması neleri düzeltecek?

- Advertisement -

25 Kasım 2015 tarihinde Need for Speed elden geçirilmiş haliyle geliyor.

Eskiye dönüp baktığımızda, Need for Speed için çok gözde yarış oyunları arasında yer alıyordu diyemeyiz. Yanlış anlamayın, her zaman tercih edilenler arasındaydı ancak inanılmaz bir yükselişini görmedik. Biz size eskilerden çok yenilikler hakkında konuşacağız.

Ghost Games’den Need for Speed yaması için oyunda önemli yer kaplayan ikonların nasıl gözükeceği hakkında bilgiler edindik. Ghost Games topluluk yöneticisi olarak bilinen Ben Walke, yarış zevkimizi öldüren yapay zeka ile ilgili eksikliklerin farkında olduğunu söyledi.

O halde harekete geçme zamanı geldi! Çünkü oyun içerisinde yapılacak yenilikler sizi şimdiden kendine çekmeye başlayacak diye düşünüyoruz. Mesela ana menüden biraz bahsedelim. Ana menüde üç tip yeni etkinlik bulunuyor. Bu etkinlikler içerisinde bonus cash events veya discount events gibi örnekler yer alıyor, bu etkinliklerden para kaldırmanız mümkün. Bir de üçüncü olarak REP events var. REP events sayesinde ise adı üstünde kazandığınız REP’lere doyamayacaksınız.

Seçenekler kısmında geliştirilmiş araç boyama aletleri, günlük rekabetler hatta ne kadar ünlü olduğunuza kadar ayrıntılar yer alıyor. İki adet yeni “icon car” da hizmetinize sunulacak, bunlar Morohoshi’nin Lamborghini Diablo SV’si ve Ken Block’un Hoonicorn Mustang’i. Bu iki muhteşem araba da bahsedilen yeni simgeler ve seçenekler kısmıyla birlikte bulunuyorlar.

Bakalım Need for Speed bizde uyandırdığı o “meh” duygusunu gülümsemeye çevirebilecek mi? Oyun ertelendiğinde sinirlenen PC oyuncuları bu karara daha sonradan sevinebilir, çünkü EA konsol oyuncularını bu oyunda tester olarak kullanıyor gibi. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler