div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nikksy League Nisan 2016 bu hafta sonu başladı!

- Advertisement -

Türkiye’nin en yüksek ödüllü aylık League of Legends turnuvası Nikksy League’in 4. Ayağı “Nisan 2016” 9-10 Nisan tarihlerinde 1. Ön Eleme Turuyla başladı. Toplamda 140’dan fazla takımın kayıt yaptırdığı ve 90 takımın katılım yeterliliği aldığı turnuvaya, yapılan güç sıralamasın göre en iyi 64 takım davet edildi.

Geçtiğimiz aylardaki turnuvalarda benzersiz ve heyecanlı maçlara sahne olan Nikksy League’de bu ay, diğer turnuvalara nazaran çok daha çekişmeli geçeceğine benziyor.

Hafta sonu iki gün boyunca 11:00, 14:00, 17:00 ve 20:00 olmak üzere günde 4 seans ve her seansta 4 maç oynandı. Turnuvanın 1. Ön Eleme ayağı 32 maçla tamamlandı.

Nisan ayı boyunca toplamda 90’dan fazla maçın oynanacağı turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen takım her ay olduğu gibi bu ay da 10 Bin Türk Liralık büyük ödülün sahibi olacak. Turnuvanın tüm maçlarının www.nikksy.com adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacağını sizlere aktaralım.

Turnuvaya Katılım Yeterliliği Alan Takımlarsa Şunlar: Dilenciler, Go 4 Honor, NeZaferndnBahsedyrsn, Power of Mystery, LAST CHANCE, Madhouse, violeNt, Pikey Reaction, SoA Esport, Destructive Power, Ramble On, coldplaying, Supremacy Esports, Alxas, Wolf Riders, Doctors are OP, NambırVan, Surprise, powerpuff girls, Chosen Five, Open Mid, Çaresiz Bırakanlar, Yoloswag, JustWatch, INSIGHT GAMING, FINDIK NET, Victorious ACE, Five Guys, Phoenix e-Sports, Novice X, ZamanıKıranÇocuklar, Quality red, JeBulls Gaming, LDA Gaming, RedWhite eSport Club, Mobb Deep, CryMotion eSport, Be Global, Yetimler, Total Annihilation, Seinus, Integrity, TEAM NAME, Quality Blue, The 5 Samurai, Team Toxic, Ay Yıldız, Geyik E spor, KK KAYBEDENLER, GnLbavz, GABARANOYUNCULAR, Sea Gaming, Yalova Team, Three Points, MSP Gaming, Ultimate Poison, Alpha Gaming, SAKARYA GAMING, WestSide, GameFox, FWR, SKT T1 OKMEYDANI, Lunatic eSports, Yhoma Gaming.

Fikstürler:

fikstür-1

- Advertisement -

fikstür-2

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler