div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oasis Games, ilk PlayStation 4 oyununu duyurdu!

- Advertisement -

Geliştirdiği ve yayınladığı oyunlarla Türkiye’deki oyunseverlerin beğenisini kazanan ve 70 ülkede 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip olan Oasis Games, geçtiğimiz günlerde Çin’de büyük bir atılım gerçekleştirerek önemli bir ilke imza atmayı başardı ve ve 2015 yılında Çin pazarına resmi olarak giriş yapan Sony’nin Çin ayağı Sony Computer Entertainment Shanghai (SCES)’ın ilk resmi PlayStation partneri oldu.

Teknoloji devi Sony ile yapılan işbirliğinin ilk meyvesi ise PS4 platformu için hazırlanan KOI adlı oyun. Oasis Games tarafından yayınlanacak bu renkli oyunda insanların kirlettiği suları temizlemek için son umut kaynağı olan yalnız bir koi balığının macerasına ortak oluyoruz. Oyuncular, aydınlık ve güvenli yüzeyden korkutucu derin sulara doğru yol alırken her biri birbirinden etkileyici tasarıma sahip 9 farklı aşama boyunca farklı bulmacaları çözecekler.

Yan görevler açısından oldukça zengin olan KOI’de, hikâyeyi anlamanıza yarayacak anı parçalarını bulmaya çalışacak, küçük balıkları birleştirecek, yıldız toplayacak ve tüm bunları yaparken düşman Siyah Balıklara yakalanmamaya çalışacaksınız.

Oasis Games Türkiye Pazarlama Müdürü Cihan Ağagişi, konuyla ilgili görüşlerini, “Çin’de konsol yasaklarının nihayet kaldırılması ve Sony’nin resmi olarak Çin pazarına girişi, Çinli firmalar için harika bir fırsat. KOI bu açıdan bizim için çok önemli bir oyun olma özelliği taşıyor. Atmosferi, müzikleri ve anlamlı mesajları ile KOI, konsol oyuncularına keşfedilmeyi bekleyen farklı bir dünya sunuyor olacak,” şeklinde dile getirdi.
KOI ile ilgili daha fazla bilgi için https://www.playstation.com/en-us/games/koi-ps4/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler