div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch’un rekabetçi modu Haziran sonunda geri dönecek

- Advertisement -

Oyunun geliştiricisi Jeff Kaplan’ın söylediğine göre oyunun rekabetçi modunun, Haziran’ın sonlarına doğru geri dönmesi bekleniyor.

Kapalı betada mevcut olan dereceli sistem, oyuncuların geri bildirimleriyle açık betada kaldırılmıştı. Facebook hesabından nedenini açıklayan Jeff Kaplan:

“Çok fazla şey değişti, gerçekten çok fazla…” dedi. Overwatch yapımcılarının şu anki odağı olan rekabetçi modu, şu an oyuncular için oyuna eklenmesi beklenen en önemli mod.

Geliştiriciler Overwatch için en büyük güncellemenin bu mod olacağını, tarih için kesin bir şey söylemeyip Haziran sonlarına doğru olduğunu, sezon uzunluğu, Hearthstone sistemini örnek alarak eklemeler yapacaklarını ve oyunun gidişatına göre bazı formatlar ekleyeceklerini bildirdiler.

overwatch-karakter

Rekabetçi modu oyunculara kazandıkları maçlar sonucu derece atlamalarını sağlamakta. Sezon boyunca oynayacakları maçlardan kazanacakları puanların bir bölümü maçları kaybettiklerinde alınmakta olduğu için, Overwatch’da bulunan bazı sorunları çözüp oyuna tam bir dengeleme getirdikten sonra bu modu aktif edeceklerini söylediler.

Overwatch PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut durumda.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler