div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyun sektörünün en sevmediği yönetmen isyan etti!

- Advertisement -

Uwe Boll’u bilmeyeniniz yoktur, oyun sektörüne gönül vermemiş olsa kendi halinde berbat bir yönetmen olarak hayatımızdan geçip gidecek olan bu şahıs, -haliyle- başarısızlıkla sonuçlanan son kickstarter kampanyasından sonra isyanda.

[title type=”h4″]”Kahrolun..Topluluk fonlaması ölmüş!”[/title]
Dungeon Siege, Far Cry, House of the Dead ve Bloodrayne gibi bayıldığımız oyunların hepsi birbirinden talihsiz, birbirinden vasat, birbirinden rezil filmlerini çeken ‘sözde’ yönetmenimiz bilindiği gibi eski bir boksör aynı zamanda. Vaktiyle kendisini internet üstünden eleştiren blogger’ları ringe davet edip bunu kabul eden dört kişiyi ringe çıkaran, gözünün kesmediği biriyle dövüşmeyi reddedip diğer üçünü hunharca döven Uwe Boll, son zamanlarda espri konusu olan kickstarter projeleri ile gündemde.

İlk olarak 2013 yılında, bayıldığımız bir diğer oyun olan Postal’ı beyazperde’de rezil etmek için 500.000 dolar hedefli bir kampanya başlatan Boll, hiç ilgi çekemeyince kampanyanın hedef tarihinden önce fişini çekmişti. Ardından Indiegogo üzerinden başlattığı 100.000 dolar hedefli Rampage 3: No Mercy kampanyası da elbette yere çakıldı ve sadece 6.000 dolar toplayabildi!

Uwe Boll’u bunların durdurduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, sinema tarihinin en berbat filmlerinden bazılarını çektikten sonra bile özgüveni yara almayan güzide yönetmenimiz aynı projeyi bu kez kickstarter üzerinden başlattı ve bir şekilde 25.000 dolar toplamayı başardıysa da kampanyanın bitmesine az bir zaman kala yaklaşık 56.000 dolarlık hedefini yakalayacak gibi gözükmüyor.

Eh, neticede isyan bayrağını çekmiş, Youtube üzerinden de kendisine yakışan bir video yayınlamış;

“Hepiniz kahrolun(!!!)…Gözüken o ki Rampage 3 hiç kimsenin umrunda değil, belki de buna devam etmemeliyim. Nasılsa hayatımın sonuna kadar golf oynayacak param var!”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler