div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PlayStation VR’ın fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı!

- Advertisement -

Sanal gerçeklik cihazı olan PlayStation VR, 2016 yılında bir çok oyunla birlikte geleceğini biliyorduk. Sony ise heyecanla beklediğimiz PlayStation VR’ın fiyatını ve çıkış tarihini bizlere duyurdu.

San Francisco’da gerçekleşen Oyun Geliştiricileri Konferansı’da dün Sony Computer Entertainment başkanı Andrew House, PlayStation VR’ın 399$ (Avrupa fiyatı 399€) fiyat etiketiyle Ekim ayında bizlerle buluşacağını açıkladı. PlayStation VR’ın çıkmasıyla bu yıl 50 oyun beraberinde gelecek. Ayrıca The Playroom in VR adlı oyun, cihazın yanında hediye olarak verilecek. Bu arada 230 yapımcının PS VR için oyunları geliştirmeye başladığı söylerken PS VR’a özel Star Wars: Battlefront yapımının da hazırlandığını müjdeledi.

25697407392_4e65e6b950_z

Sony’nin rakibi ise yok! Bu alanda yapılan Oculus Rift ve HTC Vive, PC platformunda rekabet edecek. Oculus Rift 28 Mart tarihinde 599$’a çıkarken HTC Vive 5 Nisan tarihinde 799$’a çıkacak. PS VR’ın ülkemizdeki fiyatı 1500TL civarında olacağını düşünüyoruz. Bakalım oyunlar ne kadar gerçeğe yakın olacak göreceğiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler