div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Prison Architect’in gizli 3D modu keşfedildi!

- Advertisement -

Geçtiğimiz yılın en iyi indie oyunu ödülünü bizden hakkıyla alan Prison Architect’i hiç 3D olarak hayal etmiş miydiniz? Gözüken o ki bizden önce yapımcı bunu yapmış.

Topluluk fonlamalı olarak çıktığı yolda 2012 yılı itibariyle açık-alfa, sonra da erken erişim süreçlerine ulaşan, geçtiğimiz Ekim ayında da nihayet piyasaya çıkmayı başaran Prison Architect’in dosyaları arasında mekik dokuyan bazı oyuncular, oyunun gizli bir 3D modu olduğunu keşfetti ve görüntülerini paylaştı.

Oyunun bu modu sadece tepeden kameralı görüntüleri 3D olarak değiştirmekle kalmıyor, zoom yapıp kamerayı da sağa sola yatırabilmenizi sağlıyor. Eurogamer’ın konuyla alakalı attığı bir tweet’e oyunun yapımcısı Gary Chambers’ın cevabı ise “Nihayet birisi çıkıp 3D modunu buldu, tam beş ay sürdü!” şeklinde oldu. Yine aynı şekilde, bu kez firmanın şef oyun tasarımcısı Chris Delay, modun oyunun 1.0 versiyonundan beri aktif olduğunu ve ilk başlarda sadece birkaç gün içinde keşfedileceğini düşündüklerini, bu kadar geç fark edilmesine şaşırdığını belirtti..

Gözüken o ki oyunun 3D modu sadece bir “deney” olarak oyunda yer almış ve üzerine o günden beri fazla bir şey katılmadan, olduğu haliyle bırakılmış.

Indie oyunlar böyle sürprizlere ve güzelliklere gebe, bazen senelerce beklediğinize değebiliyorlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler