div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Quantum Break, Steam’i pas geçecek!

- Advertisement -

Beklenmedik bir şey değildi aslında ama ilk ağızdan gelen açıklama ile resmiyete kavuşmuş oldu.

Tıpkı EA oyunlarının ağırlıklı olarak Origin platformunda bulunması gibi, Microsoft da oyunun sadece Windows 10 Store üzerinden satışa sunulacağını açıkladı. Her ne kadar Windows 10’da Steam DVR desteği olsa da Fable Legends dahil olmak üzere Microsoft kendi oyunlarını Steam’den uzak tutmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Quantum Break’in Xbox One versiyonuna ön sipariş verirseniz Windows 10 sürümü de size ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca Quantum Break’in Xbox One versiyonu, geriye uyumlu olarak Alan Wake ve iki DLC’si The Signal ve The Writer ile beraber gelecek. Ön sipariş verenler için pakete Alan Wake: American Nightmare de dahil üstelik.

Bilindiği gibi daha önce sadece Xbox One için piyasaya çıkacağı açıklanan, Scalebound ve Crackdown 3 ile beraber Xbox One’ın en büyük kozlarından biri olarak görülen Quantum Break, 5 Nisan tarihinde sadece Xbox One değil, Windows 10 için de piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler