div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ratchet & Clank’in yapımcısından harika gözüken bir oyun daha!

- Advertisement -

Daha önce Ratchet & Clank (PS) ve Sunset Overdrive (Xbox) gibi platforma özel oyunlarıyla tanıdığımız Insomniac Games’in yeni shooter oyunu Song of the Deep bu yaz piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Insomniac Games bu oyunla birlikte ilk defa multiplatform yapımlara da adım atmış olacak zira Song of the Deep PC, PS4 ve Xbox One için hazırlanıyor. Su altında geçen oyunda Metroid oyunlarına benzer bir tema ve atmosfer söz konusu olmakla birlikte yayınlanan görüntüler ve oynanış videoları son derece ilgi çekici.

Bu türe ait çoğu oyunun aksine oldukça detaylı bir hikayeye sahip olan Song of the Deep’de bir gün balık tutmak üzere denize açılan ve asla geri dönmeyen babasının peşinden giden Merryn’i yönetiyoruz. Gördüğü bir rüyanın ardından babasının denizin altında bir yerlerde olduğunu düşünen Merryn kendisini babasını bulup kurtarma fikrine kaptırır ve rengarenk bir yolculuğa çıkar.

Henüz Steam üzerinden ulaşılamayan oyun GameStop üzerinden erken siparişe açılmış durumda. Her üç platform için belirlenen bedel ise aynı, 14.99$.

SOTD_BoneVault (1)

SOTD_MerrowRuins_Action (1)

- Advertisement -

SOTD_MerrowRuins_Statues

SOTD_SeaGarden

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler