div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Resident Evil 2 Remake gerçek oldu!

- Advertisement -

Resident Evil HD Remastered’ın yakaladığı büyük başarının Capcom’u gaza getireceği belliydi ama tüm olan bitenin arkasından Resident Evil Zero HD Remasterd’ın duyurulması, bazı kursaklara ağır oturmuştu hatırlarsanız. Resident Evil hayranlarının ısrarla ikinci oyunu, yani Resident Evil 2’yi bir Remake olarak istemesi, sonunda Capcom’u harekete geçirdi.

Hatırlarsanız, Resident Evil hayranı biri tarafından tasarlanan ve henüz tamamlanmamış bir Resident Evil 2 Remake düşmüştü piyasaya. Herkes onu beklerken, Capcom sonunda devreye girmişti ve Facebook hesabından “Resident Evil 2’yi tekrar görmek ister misiniz?” tarzında bir yem atmıştı ortaya. Gelen tepkiler oldukça yoğun olsa gerek, bu olayın üzerinden çok geçmeden, Resident Evil’ın Youtube kanalında bir video yayınlandı. Resident Evil HD Remastered’ın da başında olan Yoshiaki Hirabayashi, bu videoda resmen Resident Evil 2 Remake’i doğruluyor ve oyunun yapımına başlandığını müjdeliyor. (Japonca konuşuyor olsa da…)

Şu anki bilgiler, oyunun orjinalinden tamamen farklı olacağı, yani tam anlamıyla bir “Remake” olacağı yönünde ama detaylar hakkında konuşmak için henüz çok erken. Ama Resident Evil hayranlarının çok uzun bir süredir bekledikleri en sevindirici haber, bu olsa gerek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler