div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Samsung Gear VR Türkiye’deki tüketicilerle buluştu!

- Advertisement -

Samsung Electronics, yeni nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünü Türkiye’de satışa sundu. Samsung’un alanında uzman Oculus işbirliğiyle tüketiciye ulaşan üçüncü nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü; Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge ve Note5 ile uyumlu.

318 gram ağırlığındaki üçüncü nesil Gear VR, önceki modellerden %19 daha hafif. Daha geniş bir arayüz ve touchpad’le sunulan ürün, kullanıcıya daha kolay kullanım imkanı da sağlıyor. Daha geniş görüş alanı ve çok daha kusursuz bir kullanım sunan başlığı ile gerçekliği sanal ortama taşıyan Gear VR’ın ön kapağı çıkarıldıktan sonra yerleştirilen telefon ile sanal gerçeklik tecrübesi o an başlıyor.

Kullanıcıyı aksiyonun tam ortasında hissettiren Gear VR, yüzlerce oyun, uygulama ve filmi içeren geniş içeriğiyle tüketiciye eşsiz bir gerçeklik deneyimi sunuyor. Gear VR ile en sevilen oyunları oynayabilir, en iyi filmleri kendi özel sinema ortamınızda izleyebilirsiniz.

Birbirinden eğlenceli 6 oyun Galaxy S7 ve S7 edge sahiplerine hediye

Akıllı telefon deneyimine yeni bir boyut kazandıran Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge sahipleri 6 adet Gear VR oyununa ücretsiz* olarak sahip olabiliyor. Galaxy S7 özel hediyeler uygulamasını telefonuna indirip uygulamadaki hediye koduna sahip olan kullanıcılar, birbirinden eğlenceli 6 oyunu anında Oculus Store’dan ücretsiz olarak indirebiliyor. Anshar War 2, Drift, Darknet, Keep Talking and Nobody Explodes, Star Chart ve Herobound ile sanal gerçekliğin oyun keyfi üst seviyede yaşanıyor.

Bambaşka bir film deneyimi

Kullanıcıya satın alıp izleyebileceği yüzlerce Hollywood filmi ve TV dizisi sunan Oculus Cinema,ayrıca 3 boyutlu film fragmanlarını, müzik videolarını ve kendi video dosyalarınızı da bambaşka bir boyutta izleme imkânı sağlıyor. Ay yüzeyi de dahil olmak üzere ev sinema sistemi ve dev ekran sinema ekranını da içeren çoklu VR sinema ortamlarından birini seçip daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir gerçekliğe adım atmanız mümkün.

- Advertisement -

Netflix

Gear VR’da yer alan Netflix uygulaması, nerede olursanız olun, sinema keyfini size doyasıya yaşatıyor. Kişisel tercihlerinize göre önerilen filmler, Netflix’in ödüllü ve orijinal dizileri, film ve belgeselleri de kullanıcının hizmetine sunuluyor.

Samsung Gear VR hakkında daha fazla bilgi için http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-devices/… adresini kullanabilirsiniz.

Bu kampanya Galaxy S7 ve S7 Edge cihazlarının Gear VR ile birlikte kullanımı içindir.Kampanya 9 Mayısa kadar geçerlidir ve 30.000 adet ile sınırlıdır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler