div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sevgililer Gününe For Honor ile Girin!

- Advertisement -

PC, Xbox ve PS4’e gelecek olan Ubisoft’un kılıçlı kalkanlı savaş oyunu For Honor’ın çıkış tarihi 14 Şubat 2017 olarak belirlendi.

Savaş mekaniklerine gelmeden önce, oyundaki güçlü karakterlerin yanında bulunan zayıf piyonları da görünce, sistemi MOBA oyunlarına benzetiyoruz. Kolayca aşabildiğiniz bu küçük askerler, dikkat etmezseniz büyük sorunlara yol açabiliyor.

Savaşırken rakibinizin sağ, sol ve üst olmak üzere üç ana yerine saldırabiliyorsunuz. Yapacağınız saldırıları kaçırırsanız büyük bir tehlikeye giriyor, hatta ölebiliyorsunuz. Yeterli saldırıları yaptıktan sonra ise, sinematikle gelen özel vuruşunuzla rakibinizin işini bitirebiliyorsunuz.

Viking olarak bir oynanış videosu yayınlayan Ubisoft, bir de tanıtım videosu yayınladı. Tamamen savaş mekaniklerini anlatan bu demoda, karakterlerin kendilerine özel stilleri olduğunu görüyoruz. “Bir oyunda neden tarih kurallarına uyalım?!” felsefesi ile ilerleyen Ubisoft, oyuna şövalyeleri de eklemiş.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler