div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sony, Driveclub’ın yapımcısını kapattı…

- Advertisement -

PlayStation 4’ün çıkış tarihindeki en büyük bombalarından biri olarak duyurulan Driveclub, firmanın beklediği başarıyı yakalayamamıştı.

Çok ciddi bir gecikmeye uğradığı yetmiyormuş gibi, multiplayer’daki sorunlar ve kötü sürüş fizikleri gibi sıkıntılar ile uğraşmak zorunda kalan Driveclub’ın çok beklenen, PS+ sahiplerine bedava olarak sunulacak olan versiyonu da ertelendikçe ertelenmiş, oyunun geliştiricisi Evolution Studios’tan 2015 yılı içinde de işten çıkartmalar gerçekleşmiş, bunun sebebinin ise firmanın geliştirmeden ziyade operasyona odaklanmış olması olarak gösterilmişti.

Geçtiğimiz günlerde oyuna motosikletleri ekleyen Driveclub: Bikes DLC’si çıkan ve VR versiyonu duyurulan oyun, neredeyse felaket olarak nitelendirilebilecek hatalarının ardından her yeni gelen update’in ardından biraz daha beklenen çizgiye yaklaşmış, eksiklerini gidermiş ve nihayetinde piyasadaki en iyi yarış oyunlarından birisi haline gelmişti.

Sony, Evolution Studios’un personelinin mümkün olduğunca diğer projelere kaydırılacağını ancak çalışanların bir kısmının da işten çıkartılmasının beklendiğini belirtti. Oyunun duyurulan VR versiyonunun da iptal edildiği tahmin edilmekte.

Driveclub-5

DRIVECLUB™_20141225191506

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler