div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter V piyasaya “yarım” çıkacak!

- Advertisement -

Uzun ve problemli beta süreçlerinin ardından, Street Fighter V 16 Şubat tarihinde piyasaya çıkıyor ancak bazı özellikleri eksik halde.

Geçtiğimiz yıl PS4 sürümü çıkan Ultra Street Fighter IV’ün yaşadığı onca problem hafızalardayken, yaz aylarında teste giren SFV’in beta süreci de gayet fırtınalı geçmişti. Nihayet oyunun çıkışı yaklaşmışken Capcom’dan gelen açıklamalar ise oyun çıktığında neye sahip olup neye olamayacağımızın detaylı bir dökümünü içermekte.

Aşağıda detaylı bir programını görebileceğiniz yol haritası, genel anlamda Beşiktaş’ın sağ bek transferi gibi, “haftaya netleşir” tadında.

street1600

Hemen örnek verelim; mesela oyun sadece iki kişilik online lobiler ile açılışı yapacak ve sekiz kişilik lobiler ve izleyici modu için Mart ayındaki “dev” güncellemeyi beklemek zorundasınız. Ayrıca oyun çıktığı gün tüm karakterler ile oynayıp, kendi hikayelerinde sona eriştikten sonra oyun içi para ile özel kostümleri açabilir ancak bunları satın alamadığınızı fark edince ekrana derin derin bakabilirsiniz. Evet aynen öyle, oyun içi satış mağazası de Mart ayını bekleyecek.

Devam edelim, oyunda bir Challenge modu var bilindiği üzere. Bunlardan Battle Tips ve Trials Mart ayına kadar yok. Hedefler ve Extra Battle Modu ise “haftaya netleşir” statüsünde. Eh gördüğünüz gibi Challenge altında bir şey kalmadı, dağılabilirsiniz.

Unutmadan, oyunun ana hikaye modu için Haziran ayına kadar bekleyeceksiniz.

- Advertisement -

Street Fighter V, 16 karakter ve tamamlanabildiği kadar tamamlanmış haliyle 16 Şubat’ta PC ve PS4 için piyasada olacak.

Street-Fighter-V-HD-1-1280x720

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler