div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms 2016 Yazında Geliyor!

- Advertisement -

Yeni mobil sürümü iOS ve Android için tamamen yeniden tasarlanacak ve telefon, tablet, PC ve Mac arasında çoklu platform desteğiyle gelecek.

Firefly Stüdyoları iOS ve Android’e gelecek kale MMO’su Stronghold Kingdoms için ilk fragmanını yayınladı. 2016 yazındaki yayınlamadan sonra telefon ve tabletteki oyuncular mevcut emektar PC ve Mac oyuncularına karşı mücadele ederken mevcut oyuncular da istedikleri platformdan oynayabilecekler. Stronghold Kingdoms böylece Firefly’ın tamamen çoklu platform desteğine sahip olan ilk oyunu olacak.

Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Devasa bir çoklu oyuncu kitlesine sahip büyük bir strateji oyunu olarak Stronghold Kingdoms ilk Stronghold (2001) oyununun kurgusal ortamını yeniden sunuyor. Bir Ortaçağ Bey ya da Hatunu olarak oyuncular barışçıl bir şekilde çiftçilik yapmak, siyasi oyunların parçası olmak, zengin bir tüccar olmak ya da binlerce başka oyuncuyu kuşatmak gibi seçeneklerden istediklerini seçip kendi tarzlarını özgürce belirleyebilirler. Mütevazı bir köyle başlayan oyuncular gözlerini ülkenin kalanına, Avrupa’ya ya da tüm dünyayı içeren ‘Küresel Çatışma’ haritasının tamamına çevirmeden önce kalelerini tasarlayıp savunmak zorundalar. Oyuncular hangi yolu seçerlerse seçsinler, ancak diğer oyuncularla yine oyuncuların yönettiği İhtilaflarda ve Hanelerde bir araya gelerek güç kazanabilirler.

Mobil için tamamen yeniden tasarlanan Stronghold Kingdoms, mevcut PC sürümündeki tüm ana özelliklerini korurken mobil sürümü yeni kontroller, dokunmatik arayüzle geliyor. Akıllı cihazlar için baştan tasarlanan dokunmatik kontrollerle kaleleri inşa etmek, kuşatmak ve savunmak eskisi kadar kolay olacak. 100’ün üzerindeki ülkeden dört milyon kayıtlı oyuncusuyla Stronghold Kingdoms hâlihazırda dünyadaki en popüler strateji oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. PC, Mac ve mobil arasında çoklu platform oynanışının bulunmasından dolayı iOS ve Android sürümüyle oyuncu sayısının hızla artması bekleniyor.

Oyuncular Stronghold Kingdoms’ı PC ya da Mac’te ücretsiz olarak indirerek mobil sürümünün çıkışına hazırlanabilirler: strongholdkingdoms

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler