div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Styx’e yeni E3 tanıtım videosu!

- Advertisement -

Cyanide Studio’nun yeni oyunu Styx: Shards of Darkness sessizliğini bozdu. Styx, daha detaylı ve geniş paketleri, bir çok içerik ve yeni oyun motoru Unreal Engine 4 ile göz dolduruyor. Bugün yayınlanan E3 tanıtım videosunda daha fazla detay bulabilirsiniz:

Styx, hırsızlar şehri Thoben’de bir iş üzerindeyken, gizemli bir memur olan Helledryn ile beklenmedik bir anlaşma yapar. Styx olarak göreviniz ise Büyükelçi’nin asasını çalmak. Memurun söylediğine göre bu işin karşılığı ise, bu riske değecek olan Styx’in güç kaynağı büyülü amber olacak.

Hedefinize gizlice ulaşmaya çalışırken Cüceler, Elfler gibi her ırktan yaratığın da bu asanın peşinde olduğunu göreceksiniz. Her ırkın ayrı güçleri olduğu oyunda, görevinizde başarılı olmak istiyorsanız onların güçlü ve zayıf yönlerini öğrenmeniz gerekiyor. Bu görevde ise suikastçiliğiniz, amber güçleriniz, yetenekleriniz, ekipmanlarınız ve üreteceğiniz etkenler de size yardımcı olacak!

Styx: Shards of Darkness, bu ay Los Angeles’da düzenlenecek olan E3 konferansında tanıtılacak.
styx-shards-of-darkness-db62ec96e702f07f6425b-1456248911-9783360-screenshot-original

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler