div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Solus Project’in çıkış tarihi belli oldu!

- Advertisement -

Sinema severleri kendine çeken Bilimkurgu filmleri furyası, şimdilerde oyun dünyasına da yansıdı.

Günümüzde hayatta kalma oyunlarının Bilimkurgu ile harmanlandığını çokça gördük. Son zamanlarda karşımıza çıkan Survival oyunların sayısı bayağı artmış bulunmakta ve bu oyunların hikayeleri Bilimkurgu olarak işlenmekte. Teotl Studios ve Grip Games tarafından Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş olan The Solus Project de bu oyunların arasına katıldı.

Bu sefer hikayede, hiç de dost olmayan uzaylılarla dolu bir gezegene iniş yaparken parçalanan gemiden canlı çıkmış tek kişi olan ve hayat mücadelesi vermek zorunda kalan birini canlandırıyorsunuz. Elinizdeki cihaz yardımı ile sinyalleri toplayıp, ısıyı ve yaşam koşullarını kontrol ediyorsunuz.

Biraz araştırmadan sonra ise bu kazayı yaşayan ilk kişinin siz olmadığını öğreniyorsunuz. Oynanış bakımından, daha önce karşımıza çıkan Firewatch, The Forest ve The Long Dark gibi oyunlara benzeyen The Solus Project, uzaylılarla, meteorlarla, tuzaklarla, zorlu yaşam şartlarıyla uğraşırken hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun.

FPS Survival oynanışa sahip olan oyunun çıkış tarihi 7 Haziran olarak belirlendi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler