div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Technomancer: Mars’ta hayatta kalmak

- Advertisement -

Mars’ta geçen bilimkurgu RYO’su Technomancer 28 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkıyor. Size Mars’ta Nasıl Hayatta Kalınacağını öğretecek yeni bir video ile karşınızdayız.

Arazi şekillendirme işlemleri yüzlerce yıl önce sona erdirilmiş, üzerine her sabah öldürücü bir Güneş’in doğduğu Kızıl Gezegen pek de konuksever bir yer değil; bu ıssız gezegenin her bir köşesi ölümcül ve sinsi tehditlerle dolu.

İlk yerleşimciler tarafından Dünya’daki hayvanların genetik bir karşılığı olarak biyomühendislik yoluyla yaratılmış olan tehlikeli hibrid yaratıklar Mars kanyonlarında cirit atıyor. Ama ne yazık ki hayatta kalan diğer insanlar da en az hayvanlar kadar tehlikeli. Mars Dünya’dan tamamen koptuktan sonra ortaya birden çok sayıda fraksiyon çıkmış ve bunlar umutsuzca gücü ele geçirmeye çalışmaya başlamışlar. Hikaye boyunca yapacaklarınız ve vereceğiniz kararlar yoluyla bu fraksiyonlarla arkadaşlık kurmayı başarabileceksiniz.

Neyse ki bu zorlu ortamda hayatta kalmak için gereken her türlü alet edevata sahipsiniz. Tehlikeli bir durumdan kurtulmak için diplomatik veya gizliliği öne çıkaran bir yaklaşım faydalı olabilir, ama bazen de savaşmak tek seçeneğinizdir ve yıkıcı Technomancer güçlerinizi kullanmanız kaçınılmazdır.

Technomancy güçleriniz seçtiğiniz savaş duruşunu tamamlayıcı rol üstlenecek: bir Technomancer’ın kendine has silahı olan asayla dövüşebilirsiniz. Belki de Rogue’ların tercihi olan bıçak ve tabancayı tercih edeceksiniz. Ya da Soldier’ların el üstünde tuttuğu gürz ve kalkanı. Aynı Technomancy gibi bu üç duruşun da kendi yetenek ağacı olacak ve bu ağaçta yalnızca yeni yetenek öğrenmekle kalmayacak, onları farklı geliştirme yollarını seçerek güçlendirebileceksiniz.

28 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak bu epik bilimkurgu RYO’sunda Mars’ın kaderini belirleyin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler