div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Climb geliştirici günlüğü – Bölüm 2

- Advertisement -

Crytek, Oculus Rift’e özel geliştirdiği sanal gerçeklik tırmanış oyunu The Climb için hazırladığı geliştirici günlüğü videolarından ikincisini “Ascent” ismiyle yayınladı.

Bu yeni videoda The Climb’da 90 FPS görüntü verebilmek adına, sahne arkasında çalışan ekibin karşılaştıkları zorluklar konu ediliyor. Crytek çalışanlarının oyunu daha gerçekçi yapabilmek için kullandıkları teknikleri ve süreçleri videoda görebilirsiniz. Ayrıca VR deneyiminizde, parmaklarınızın ucunda görebileceğiniz inanılmaz grafik detaylar da videoda gösteriliyor.

The Climb’da oyuncular, dünyanın en tehlikeli ekstrem sporlardan biri olan kaya tırmanışının korkusunu ve heyecanını hissedecekler. Dünyanın en ürkütücü zirvelerini fethedin. Ayrıca Vietnam’daki Halong Koyu ve yeni duyurulan Alp Dağları bölümlerinde, gerçek hayattan ilham alınıp 3D olarak yeniden yaratılmış muhteşem manzaraları keşfedebileceksiniz.

The Climb, Oculus Rift için geliştiriliyor ve Oculus Rift’in çıkışında hazır olması bekleniyor.

Bölüm 1’i kaçıranlar için;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler