div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Division Gameplay etkinliği başlıyor!

- Advertisement -

The Division Gameplay Etkinliği’ ile muhteşem bir deneyim için seni çağırıyor.

Dünyada milyonlarca oyuncunun sabırsızlıkla beklediği, daha piyasaya sunulmadan betasıyla adından büyük harflerle bahsettiren ve çıktığı ilk gün Ubisoft’un en çok satış yapan oyunu ünvanını kazanan Tom Clancy’s serisinin son oyunu The Division sizleri muhteşem bir etkinliğe davet ediyor!

Oyun dünyasının yakından tanıdığı markaların Türkiye distribütörü Aral’ın düzenlediği ‘The Division Gameplay Etkinliği’ 19 – 20 Mart tarihleri arasında Bayrampaşa Forum İstanbul Media Markt önünde saat 10.00 – 22.00 saatleri arasında yapılacak.

Conn ve Aral işbirliği ile kurulan etkinlik alanına gelen oyunseverler, üst düzey oyun bilgisayar ve monitörlerinde The Division’ı test etme keyfini doyasıya yaşayabilecekler.

Etkinlik için özel olarak hazırlanan The Division alanında keyifli zaman geçirebilir, bu benzersiz deneyime şahitlik edebilirsiniz. Konsol tutkunlarının da unutulmadığı etkinlikte The Division’ı Xbox One oyun konsolunda oynama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Division-etkinlik-1200x628

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler