div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Division zirvedeki yerini korumaya devam ediyor!

- Advertisement -

Ubisoft’un senelerdir müthiş paralar döktüğü Tom Clancy’s The Division hakkını fazlasıyla veriyor ve çıktığı günden beri oyun satışlarında zirvede bulunuyor.

Müthiş bir ilk çeyrek satış performansını gösteren The Division kolay kolay zirveden inecekmiş gibi gözükmüyor. Platformlarda da ön plana çıkan The Division PS4’te Destiny’nin satış rekorunu geçerken, Xbox One’da en popüler oyunlar arasında zirvede bulunan Call of Duty: Black Ops III’ün yerini aldı. Steam’de ise Dota 2 ve CS:GO oyunlarından sonra en çok online oyuncu sayısına sahip olmayı başaran oyun oldu.

Oyun satışlarında ilk 10 listemize bakacak olursak listemize ikinci sırada giriş yapan EA Sports UFC 2 ise haftaya güzel bir başlangıç yapıyor. Pokkén Tournament sadece Wii U platformuna çıkmasına rağmen oyun satışları listemizde üçüncü sırayı kapıyor. Uzun süre zirvede görmeye alışık olduğumuz Call of Duty: Black Ops III, düşüşünü devam ettirerek dördüncü sıraya yerleşiyor. Far Cry Primal ise ikinci sıradan beşinci sıraya geriledi.

FIFA 16 altıncı sırada bulunurken GTA V ise yedinci sırada bulunuyor. Listemizdeki üçüncü Electronic Arts oyunu Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 haftayı sekizinci sırada kapatıyor. Son olarak dokuzuncu sırayı Lego Marvel’s Avengers alırken onuncu sırayı Forza Motorsport 6 alıyor.

Bu haftaki oyun satışları listemiz karşınızda:

1- Tom Clancy’s The Division
2- EA Sports UFC 2
3- Pokken Tournament
4- Call of Duty: Black Ops 3
5- Far Cry Primal
6- FIFA 16
7- Grand Theft Auto V
8- Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2
9- Lego Marvel’s Avengers
10- Forza Motorsport 6

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler