div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Division’da Ubisoft stüdyosunu ziyaret ettiniz mi?

- Advertisement -

Sizler gibi bizler de çılgınlar gibi The Division oynuyoruz iki gündür, öyle ki görsel yönetmenimiz Emre Level 30 oldu bile!

Ubisoft’un Tom Clancy’s The Division’ı, Watch Dogs’u geride bırakarak firmanın satışa çıktığı gün en fazla satan oyunu olmayı da başardı bu arada. Rakamlar açıklanmasa da, The Division’ın aynı zamanda açılış gününde en fazla satılan yeni fikri mülkler arasına da girmeyi başarması (Assassin’s Creed, Destiny ve Watch Dogs gibi oyunlar var listede.) rakamın yüksekliği konusunda gayet ikna edici.

Ubisoft’un oyun içine eklediği küçük detaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı artık. Bunlar da biri de oyunun haritasında birebir modellenmiş bir Ubisoft ofisi olması. Öyle ki duvarlarında For Honor posterleri ve Grow Home branding’leri bile var.

Merak edenler için söyleyelim, Ubisoft’un Brooklyn’de bir stüdyosu bulunmuyor, ancak yine de ortaya çıkartılan iş ve detaya verilen önem takdir edilecek cinsten.

Bu stüdyoyu 42.sokak ile 2.cadde’nin birleştiği köşede bulabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler