div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Last Guardian E3’te tanıtılacak mı?

- Advertisement -

Team Ico, satışlara yansıtamamış olsa da oyun sektörünün son on beş yılına damgasını vurmuş, en sevdiğimiz ekiplerden biri.

The Guardian’ın haberine göre, Ico ve Shadow of the Colossus gibi iki Ps2 efsanesinin yaratıcısı olan firma 2007’den beri gelişim sürecinde olan, bir noktada umudu kestiğimiz oyunları The Last Guardian’ı E3’te tanıtmaya hazırlanıyor. Sony’nin geçtiğimiz aylarda “The Last Guardian’ın fişi çekildi.” haberlerini yalanlayıp, oyunun halen geliştirilmekte olduğunu açıklamış olması da bir diğer olumlu nokta.

Haber doğru çıkarsa bu seneki E3’e dair en güzel anılardan biri olabilir, oyunun konseptinin öyle seneler geçtikçe eskiyecek bir konsept olmadığı aşikar, diğer iki oyun gibi bu oyun da grafik odaklı olmadığından bu konuda da pek bir endişemiz yok açıkçası.

Bakalım firma aradan geçen sekiz senede (son altı senesinde neredeyse hiç haber çıkmadığını da ekleyelim) neler yapmış, merakla bekliyoruz.


Aradan neredeye bir kuşak geçtiğinden, The Last Guardian’ı daha önce duymamış takipçilerimiz için 2009 E3 Trailer’ını da buraya ekleyelim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler