div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Tomb Raider 20.yılını kutluyor!

- Advertisement -

Video Oyun ve Eğlence İkonu, Tomb Raider: 20 Year Celebration İle Macerayla Dolu Yirmi Yılını Kutluyor
Bu En Kapsamlı Rise of the Tomb Raider Deneyiminde Klasik Lara Croft Oyunlarına Saygı Duruşu Niteliğinde Oyun İçi İçeriği, Yeni Hikaye Bölümü, Yeni İşbirlikli Oynanış, Sınırlı Üretim Çizim Kitabı Da Bulunuyor

Square Enix®, Crystal Dynamics®, ve Nixxes Software bugün Rise of the Tomb Raider®: 20 Year Celebration™’ın PlayStation®4 için çıktığını duyurdu. Yeni içerik Xbox One ve PC Sezonluk Kombine sahiplerine de sunulacak. Rise of the Tomb Raider’da Lara ölümsüzlüğün sırrını aramak için ilk Kabir Yağmalama macerasına atılıyor. Devasa ve kendisine düşman bir dünyayı dolaşacak, gerilla çatışmalarına katılacak ve ölümcül kabirleri keşfedecek.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration’ın çıkış fragmanını izleyin ve Tomb Raider Yılı için hazırlanan infografiğe göz atın.

rottr_screenshot_20_launchss_3_04_1475584080-10-2016

“Tomb Raider, Square Enix’in en büyük başarılarından biri ve Lara Croft’la yıllar boyunca atılmış olduğumuz maceralardan, özellikle de Rise of the Tomb Raider’dan büyük gurur duyuyorum” diyor Square Enix Holdings Co., Ltd. başkanı ve temsilci direktörü Yosuke Matsuda. “Lara’nın mirasını oyunculara karakterini ve hikayesini tecrübe etmenin yepyeni yollarını sunarak devam ettirmeyi planlıyoruz.”

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ödüllü deneyimin bugüne kadarki en kapsamlı versiyonu ve içinde Rise of the Tomb Raider’a ek olarak yeni hikaye bölümü “Blood Ties”, “Lara’s Nightmare” zombi modu, “Blood Ties” için PlayStation® VR desteği, işbirlikli Endurance modu, “Extreme Survivor” zorluk seviyesi, beş klasik Lara görünümü, TR III’ten esinlenilen kostüm ve silah gibi yepyeni içerikler de bulunuyor. Pakette ayrıca “Baba Yaga: The Temple of the Witch,” “Cold Darkness Awakened,” 12 kostüm, yedi silah, çok sayıda Expedition Card paketi gibi daha önce yayınlanan indirilebilir içerikler de mevcut.

“Geliştirme ekibimiz Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ile olabilecek en iyi paketi hazırladı” diyor Crystal Dynamics Stüdyo Şeflerinden Scot Amos. “Oyunun kendisi ve tüm bu yeni eklemeler oyunculara epik bir tek kişilik hikaye, hayatta kalmaya dayalı işbirlikli aksiyon ve inanılmaz etkileyici bir sanal gerçeklik hikayesi sunacak.”

- Advertisement -

rottr_screenshot_20_launchss_1_04_1475584084-10-2016

Kadim bir gizemi ortaya çıkaran Lara Sibirya’nın tehlikeli ve uzak bölgelerine giderek ölümsüzlüğün sırrını Trinity ismindeki acımasız bir örgütten önce bulmaya çalışıyor. Gizemli Remnant lideri Jacob ve Trinity’nin lideri Konstantin’in bitmek bilmeyen tehditleri ile yüzleşen ve babasının yarım kalan mirası için mücadele eden Lara’nın kaderinde bir kabir yağmacısı olmak var.

“Tomb Raider tarihinin bir parçası olmak ekibimiz için büyük bir onur,” diyor Crystal Dynamics Stüdyo Şeflerinden Ron Rosenberg. “Tomb Raider Yılı’nda bu yolculuğu hayranlarımızla paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Lara Croft® 1996 yılında Core® Design’ın orijinal Tomb Raider oyunuyla video oyun sahnesine çıktığından beri 25’ten fazla ülke dolaştı ve oyun camiasının video oyunlarındaki ana karakterlere bakış açılarını tamamen değiştirdi. Lara yalnızca kadim gizemleri ortaya çıkarmak için değil, en tehlikeli ortamlarda hayatta kalabilmek için yeteneklerine ve zekasına güvenmek zorunda olan, cesur ve güçlü bir maceracı.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration tüm büyük mağazalarda satışa sunuldu. Çıkış haftasına özel olarak Square Enix herhangi bir platformda Rise of the Tomb Raider’a giriş yapıp oynayan tüm oyunculara 100,000 oyun içi kredisi verecek ve oyuncular bunlarla çeşitli tekrar modlarında kullanabilecekleri Keşif Kartları satın alabilecekler.

Başarılı Rise of the Tomb Raider bugüne kadar 85’ten fazla “En İyi” ödülüne aday gösterilirken 30’un üzerinde de ödül kazandı.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler