div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Torment: Tides of Numenera ertelendi!

- Advertisement -

Yapımcı InXile, Torment: Tides of Numenera 2016’yı ertelendi. Gerçi hiçbir zaman 2015’te çıkacağına dair kesin bir tarih verilmemişti ama beklentiler senenin dördüncü üç aylık periyodunda çıkmasından yanaydı.

Oyunun yeni proje müdürü olan Chris Keenan, final aşamalarını aceleye getirerek kalite standartlarını düşürmemek istediklerini açıkladı. Aksine Torment: Tides of Numenera üzerinde daha fazla zaman harcamak istiyoruz, yani 2016’da bir çıkış hazırlığımız var dedi. Ayrıca açıklamanın olduğu aynı ilanda, bir önceki yönetici olan Kevin Saunders ilanın farklı bir bölümünde firmadan ayrılışını bildirdi

Keenan’ın beta’yla ilgili konuşmaları ise, bu sene içerisinde bir şeyleri ortaya koymayı planladıkları ve merak edenleri devamlı olarak gelişmelerden haberdar edecekleri yönündeydi.

Kevin Saunders projeyi arkasında emin ellere bıraktığını düşündüğünü söylerken, inXile ile ortaklaşa bir karara vardılar. Yeni fırsatlara yelken açacağını dile getiren Saunders, Torment’i Kickstarter’dan başlayarak alpha systems test’e kadar yönetmişti. Keenan ise Wasteland 2’de proje lideriydi ve 12 yıldır inXile’da çalışıyor.

Bizce başarılı sonuçlar çıkacağa benziyor siz ne dersiniz? Bu arada oyunun beta’sı bu yıl sonuna kadar çıkmış olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler