div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Transport Fever çıktı!

- Advertisement -

Cities in Motion 2’den beri eksikliğini duyduğumuz “ulaşım ağı simülasyonu” nihayet piyasada.

Urban Games ve Gambitious Digital Entertainment’ın ortaklığıyla bizlere ulaşan yapım 2014’te çıkan Train Fever’ın takipçisi ve çok daha geniş kapsamlısı aynı zamanda. Train Fever’da bir tren yolu ağını yönetiyorduk, bu oyunda ise raylı sistem yanında uçaklar, gemiler, otobüsler ve tramvaylar da olaya dahil olmuş durumda.

Oyun genel kapsam açısından bakıldığında Cities in Motion 2’den bile fazlasını vadediyor denilebilir. Bunun yanında oyun Steam Workshop desteği ile de geliyor ki bu da topluluk yapımı haritalar, senaryolar, yeni taşıtlar ve daha fazla seçenek demek.

Transport Fever ulaşımın son 150 senesine odaklanan ve toplamda 120’dan fazla ulaşım aracını bünyesinde barındıran bir yapım. Oyunun inceleme kodu bugün yarın bize ulaşacağından henüz deneyemedik ancak şimdilik görebildiğimiz tek olumsuzluk 55 TL’lik fiyat etiketi, bakarsınız verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler