div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türk yapımı The Prison Game’e yeşil ışık yakıldı!

- Advertisement -

Türk yapımcılardan yeni hayatta kalma oyunu The Prison Game’e Steam’de yeşil ışık yakıldı!

Türk yapımcıların oyunları gün geçtikçe daha çok artıyor ve şimdi ise karşımızda The Prison Game var. H1Z1 ve DayZ tarzına yakın olan Türk yapımı oyunumuz görsel efektleri, oynanışı ve hikayesiyle oldukça farklı bir yapım. Oyunun Türkçe dil desteği ve seslendirmeleriyle çıkarılacak olması da ekstra bir güzellik. Hikayesi ise diğer Türk yapımlarından oldukça farklı görünüyor.

The Prison Game 40 – 50 oyuncuya kadar desteklemekle beraber dört faklı “Olay Sistemi” yer alıyor, bunlar: Hastane Çılgınları, Cellatlar, Çılgın Köpekler ve Zehirli Gaz.

The Prison Game’e şu an Steam’de yeşil ışık yakıldı ve desteklerini bekliyorlar!

Greenlight sayfasına buradan ulaşabilirsiniz:

Merak edenler için hikayesi:
“Artan suç olayları ve hapishanelerin yetersiz kalması sonucunda artık ölüm mahkumları etrafı yüksek duvarlarla çevrili terk edilmiş şehirlere gönderilmektedir. Bu şehirlerde hiçbir güvenlik ve otorite bulunmaması nedeniyle mahkumlar kendilerini savunmak ve hayatta kalmaya çalışmak zorundadırlar. Hiç ummadıkları bir anda başka bir mahkum tarafından saldırıya uğrayabilirler. Oyunun amacı gizlenmek, savaşmak ve yaşamak.

Hükümet para kazanma amacıyla bu işi ulusal bir televizyon şovuna çevirmiştir. Ölüm mahkumlarına son anlarında bir teklif götürülür. Ya haklarında verilmiş idam kararı gerçekleştirilecek, yada kendileri gibi idam mahkumlarının bulunduğu bir alanda kalıp, hayatta kalmaya çalışacaklardır.

- Advertisement -

Mahkumlar birbirlerine karşı kendilerini korumaları gerekmektedir, fakat zaman zaman şovun parçası olarak kendilerini öldürme amaçlı gönderilen ortak düşmanlara karşı da birlik olmaları gerekecektir.”

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler