div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

TüSOT Flames of War grubu kuruldu!

- Advertisement -

Türkiye Savaş Oyunlar Topluluğu’na yeni bir oyun grubu daha katıldı: TüSOT Flames of War. Böylece üyelerine Star Wars X-Wing, Warhammer 40.000 ve Warhammer Fantasy oyun gruplarıyla hizmet veren TüSOT’ta oyun grubu sayısı dörde ulaşmış oldu.

12 üyemizin yazılı başvurusuyla başlayan kuruluş süreci, Baş hakemimiz Ahmet Gürsoy ile hakemlerimiz Berkay Pişkin ve Işık Belül’ün yoğun çalışmaları neticesinde hızla tamamlandı. 2 ay gibi kısa bir sürede oyun formatları, organizasyon kuralları ve gerekli tüm diğer belgeler hazırlandı. TüSOT Yürütme Kurulu ile Üst Kurulunun onayı ve kontrollerinden sonra ilgili belgeler yayınlanarak TüSOT Flames of War grubu kurulmuş oldu.

İkinci Dünya savaşı temasında 1/100 ölçekli 15 mm modellerle oynanan Flames of War’un minyatürleri Battlefront firması tarafından üretiliyor. Türkiye’de birçok sadık oyuncusu olan Flames of War için Mart ayından itibaren TüSOT bünyesinde de organizasyonlar düzenlenmeye başlanacak.

Tüm model ve oyun tutkunlarına şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.

dsc011331

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler