div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft’tan mesaj var!

- Advertisement -

Firmadan yapılan son açıklamada beklenen Assassin’s Creed filmi ve o kadar da beklenmeyen yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili bazı detaylar mevcut.

Öncelikle, daha önce sızdırıldığı gibi, bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu görmeyeceğimiz kesinleşti.

Her ne kadar serinin son oyunu Assassin’s Creed: Syndicate, pek çok kişiye göre AC:II’den beri gelmiş en iyi Assassin’s Creed oyunu olsa da, insanlarda genel bir bıkkınlık ve “Her sene yeni oyun çıkartıp duruyorlar!” hissiyatı oluşmuş durumdaydı ki, bize göre isabet olmuş. Diğer taraftan Assassin’s Creed Chronicles serisinin üçüncü ve son oyunu Russia henüz piyasaya çıktı ve şimdilik iOS’a özel olan mobil oyun AC: Identity de 25 Şubat tarihinde piyasada olacak.

Firmada yapılan açıklamada, AC: Unity’den bugüne kadar alınan geri bildirimlerden çok şey öğrenildiği ve bu yılı es geçerek, aradaki boşluğu seriyi yeniden en iyi açık dünya oyunlarından biri haline getirmeye, oyun mekaniklerini geliştirmeye ve oyunculara hatırlanabilir bir oyun deneyimi sunmak için değerlendirecekleri duyuruldu.

Bir diğer haber de çok beklediğimiz Assassin’s Creed filmi hakkında. Macbeth’in güncel versiyonunu çeken Justin Kurzel’in yönetmenliğini yapacağı film 21 Aralık 2016’da vizyona girecek ve başrollerinde Michael Fassbender, Marion Cotillard ve Brendan Gleeson gibi ünlü isimler olacak.

Serinin yeni oyunu Assassin’s Creed: Egypt ise 2017 yılında piyasada olacak.

AC-Egypt-Shot-01

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler