div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Vainglory Yaz Sezonu’nun yeni sponsoru!

- Advertisement -

Dünyanın dokunmatik ekran e-spor lideri Vainglory, hem Kuzey Amerika hem de Avrupa’da 2016 yaz turnuva sezonları için Amazon Appstore ile sponsorluk anlaşmasına vardıklarını ilan etti.

Vainglory’nin yaz sezonundaki her bölgenin en iyi 8 Vainglory takımının da katılacağı ve Seattle’da bulanan Amazon merkez ofisinde düzenlenecek Kuzey Amerika Yaz Finalleri bugün başlayacak ve 11 Eylül’e kadar sürecek. Vainglory etkinlikleri arasında katılım ve izleyici rekorları kırması beklenen “Battle in Seattle” isimli etkinliğe Amazon ev sahipliği yapacak. Bu sezonun etkinlikleri, Vainglory’yi rekabetçi oyunlar arasında daha yukarılara taşımak adına Super Evil Megacorp ve Twitch tarafından yönetilecek.

Amazon Vainglory Yaz Sezonu yepyeni e-spor yapısı ile bugün başlıyor. Twitch ve Super Evil Megacorp’un duyurduğu “The Evil Eight” yapısında Kuzey Amerika ve Avrupa’da bulunan en iyi 8 takım yer alacak ve twitch.tv/vainglory adresinde yayınlanacak olan bu 8 takımlık turnuvalarda takımlar puan kazanarak şampiyon olmaya çalışacaklar. Bunun yanı sıra “Challenger” isimli ikinci bir yapı ile beraber, Team Solomid, G2 Esports, Team Secret, mousesports ve SK Gaming gibi takımların daha fazla karşı karşıya gelmesi ile sezon şampiyonluğuna giden yolda takımlara birçok ek fırsat sunuluyor olacak. Turnuva yapısı ile ilgili daha detaylı bilgiler yakın zamanda duyurulacaktır.

Vainglory’yi Amazon Appstore, App Store ve Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler