div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wargaming, Büyük Finallerde yarışacak finalistleri açıkladı!

- Advertisement -

Karşınızda, Wargaming.net 2016 Büyük Finallerinde yarışacak finalistler!

8-9 Nisan’da Varşova’da bulunan Torwar Hall, dünyanın dört bir yanından gelen en iyi World of Tanks takımlarına ev sahipliği yapacak. Wargaming, bugün itibariyle 2 gün boyunca yarışacak olan ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele edecek olanlara takımları açıklamış bulunuyor.

Finalistler arasında Kuzey Amerika’yı temsilen, bir önceki Silver League şampiyonları eClipse ve World of Tanks e-spor karşılaşmalarının tanıdık ismi SIMP’i görüyoruz. Avrupa’dan finallere yükselen takımlar ise World of Tanks liginin iki devi, geçtiğimiz yılki finallerde de karşı karşıya gelen Wombats on Tanks ve Tornado RoX oldular. Bağımsız Devletler Topluluğu, meşhur takımı Natus Vincere (Na’Vi) ve WGL Gold Series’in ikinci sezonunda ikinciliğe kadar yükselen Not So Serious Team ile turnuvaya katılıyor. Son olarak Asya kıtasını temsilen geçen yılki Büyük Finallerde gümüş madalya kazanan EL Gaming ve yeni olmalarına rağmen yetenekleriyle atağa geçen GoldBass, Varşova’da hazır bulunacaklar.

Tabii ki büyük çaplı bir e-spor turnuvasının olmazsa olmaz bir unsuru da wildcard’lar. Büyük Finallerin bu yılki wildcard’ları Çin takımı Yato, üyelerinin çoğu Balkan ülkelerinden olan meşhur Kazna Kru, geçen yılın şampiyonu Hellraisers ve Brezilya’dan turnuvaya katılma hakkı kazanan ilk ekip olmayı başaran Red Canids.

Wargaming, Torwar Hall’ı gerçek tanklardan, VR alanlarına uzanan geniş bir yelpazede donatsa da Polonya’ya gidemeyen World of Tanks severleri de unutmadı. Ana sahnede ve yan sahnede gerçekleşen her şey canlı canlı YouTube, Switch ve Hitbox’tan yayınlanıyor olacak. Varşova ile aramızda sadece 1 saatlik zaman farkı olduğu düşünülürse World of Tanks severler iki gün boyunca maçları gece yarıları uyanmak zorunda kalmadan rahat rahat seyredebilirler. Bu arada Büyük Finaller esnasında bir ilkin gerçekleşeceğini ve ilk kez profesyonel takımların bir World of Warships karşılaşmasında çarpışacaklarını da hatırlatalım. İngilizce izleyebileceğiniz yayınları thegrandfinals.com adresinden takip edebilirsiniz.

Ayrı ayrı adres isterim derseniz:

Ana Sahne:
YouTube | WorldOfTanksCom | Main Stage

- Advertisement -

Twitch | wgleu | Main Stage

Hitbox | wgl | Main Stage

Yan Sahne:
YouTube | WorldOfTanksCom | 2nd Stage

Twitch | wglna | 2nd Stage

WGL_Assets_Schedule_ENG

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler