div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wargaming.net Büyük Finallerine geri sayım başlıyor!

- Advertisement -

Varşova’da yer alan Torwar Hall’da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek etkinlikle ilgili ilk detaylar açıklandı!

Wargaming, dünyanın en iyi World of Tanks takımlarının şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele edeceği bu yılki World of Tanks Büyük Finalleri ile ilgili ilk detayları bugün paylaştı. Maçların 8-9 Nisan tarihlerinde Varşova’da yer alan Torwar Hall’da gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Cuma günü başlayacak maçlar için etkinlik alanı saat 10’da açılıyor. İlk gün yapılan grup maçlarının ardından 9 Nisan Cumartesi günü 12’den itibaren playofflar ve final maçları düzenlenecek. Etkinlikte World of Tanks’ın e-spor yıldızları da çok özel bir şovun parçası olacak ve ilk kez bir World of Warships maçında karşı karşıya gelecekler.

Wargaming yetkilileri Torwar Hall içerisinde 28 oyun istasyonunun kurulduğunun altını çizerek gelen tüm ziyaretçilerin World of Tanks’e doyacağının sinyallerini veriyor. Aynı zamanda alanda bulunan sanal gerçeklik başlıkları sayesinde tank savaşları ilk kez 360° deneyimlenebilecek. Etkinlik katılımcıları Wargaming ve partnerlerinin dağıttığı birbirinden özel hediyeler kazanacak, profesyonel e-sporculardan Master dersleri alacak ve PlayStation®4 stantlarında 7’şerlik maçlar yapabilecekler.

18 Mart’tan itibaren açılacak kayıt sistemine http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/grand-finals-vouchers/ adresinden giriş yapıp, etkinlik alanındaki masadan check-in yapanları, 5. seviye premium İngiliz ağır tankı Excelsior bekliyor. Sınırlı sayıdaki VIP biletleri alanlar ise Torwar Hall’a herkesten önce giriş yapma ve maçları ön sıralarda seyretme fırsatlarının yanı sıra premium İngiliz ağır tankı Excelsior, 8. seviye Premium ağır tank IS-3A ve organizasyon için özel tasarlanmış Grand Finals M 41 90 GF tankına sahip olacaklar.

1458224233_WGL_Infographics_GF_2016_Retrospective_TR

Büyük Finallerin resmi sponsorları Intel, Razer, PayPal ve SanDisc olarak açıklandı.

- Advertisement -

Wargaming.net Ligi 2016 Büyük Finaleri ile ilgili detaylı bilgi için twww.thegrandfinals.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler