div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Watch Dogs 2 hack dünyasını yeniden sarsmaya geliyor!

- Advertisement -

Hack, hırsızlık, kavga, dövüş, silahlar, gangsterler, açık dünya, hip-hop. Hepsi ve daha fazlası Watch Dogs 2’de.

Oyunda, LED gözlüğünden kendince emojiler fışkırtan havalı adamımızın direktifleri ile görevlere atılan Marcus Holloway’i oynuyoruz. Bazı ırkçı oyuncuların itiraz ettiği ve neden Aiden Pearce olamıyoruz diye çıkıştığı haberleri her ne kadar bizi üzse de, Holloway kendini daha oyun çıkmadan çoğu oyuncuya sevdirdi.

Oyunda, aldığımız direktiflerin dışında drone ve uzaktan kumandalı araçların da bizlere yardım ettiği gibi, elektronik bombalarımızla ve gördüğümüz her elektronik eşya veya yapıyı hacklememizle zorlukları aşıyoruz. Watch Dogs 2, ilk oyundan da mekanikler bulundurduğu gibi, eksikleri giderilebildiği kadar giderilmiş.

1231234

Bunun dışında Assassin’s Creed’in ardından bir de Watch Dogs filmini yapacakları hakkında konuşan Fransız firma Ubisoft, bu konuda duracağa benzemiyor. Şimdilik bundan fazla bilgiyi vermeyen Ubisoft, Marcus Holloway olarak oynadığımız Watch Dogs 2’nin tüm ilgiyi toplamasını istiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler