div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Western Digital, yeni SSD’lerini tanıttı!

- Advertisement -

Western Digital, Yeni SSD’lerini WD Blue ve WD Green Serileri ile Tanıttı

Western Digital (NASDAQ: WDC), bugün, PC sistemleri ve yükseltmeleri için tasarlanan ilk WD markalı SATA arayüzüne sahip tüketici SSD’leri olan WD Blue® ve WD Green®’i duyurdu. WD SSD’ler, PC’lere, iş istasyonlarına yönelik WD hard disk ürün yelpazesini tamamlarken, tüm uygulamalar için mükemmel bir WD depolama cihaz portföyü sunuyor.

PC performansını artırmak, bir bilgisayar toplamak ya da var olan PC’nin ömrünü uzatmak isteyenler için nihai bir çözüm sunan WD, dijital depolama konusunda SSD’ler ile mükemmel bir sonuç yaratıyor. WD Blue ve WD Green SSD’ler, SATA veriyolunda elde edilebilecek maksimum hızları sağlıyor. Sınıfındaki en uzun ortalama arızasız çalışma süresine (MTTF) sahip olan WD SSD’ler, WD Uygunluk Testi onayı da taşıyor ve bu sayede sistem performansını artırmaya yardımcı olmasının yanında, programların yanıt verme hızlarını da en üst seviyeye taşıyor. HDD’lere kıyasla sessiz ve ısınma sorununa yol açmayan bir çalışma sunan WD SSD’ler, daha az güç ve ısı kullanarak işlem yapma yeteneğine sahip. 1,75Milyon saat MTTF sunan WD SSD’ler, kullanıcılar için performans ve kapasite takibi için WD SS Dashboard yazılımını ücretsiz indirme imkanı veriyor. Dayanıklılık, anında yanıt verme, düşük güç tüketimi, ultra ince tasarım, mobil form faktörü gibi avantajlar sunan WD SSD’ler, yüksek performans arayanlar için benzersiz bir alternatif yaratıyor.
Western Digital Kıdemli Direktörü Eyal Bek, WD’nin SSD diskleri için şunları söyledi: “Ana satıcılarımız ve tüketicilerimiz arasında, kapsamlı bir flaş tabanlı depolama seçeneği serisine yönelik önemli bir talep bulunuyor. WD kanalının genişleyen menzili, Western Digital SSD çözümünün daha büyük bir müşteri tabanı için kullanılabilir olmasını sağlıyor. WD Blue ve WD Green SSD’leri geliştirip piyasaya sürmüş olmaktan büyük gurur duyuyoruz ve müşterilerimizin talep etmiş olduğu anında yanıt, güvenilirlik ve kapasite avantajlarını sağlayacaklarına inanıyoruz.”

wd_blue_ssd

Fiyat ve Bulunabilirlik

WD Blue SSD

WD Blue SSD daha fazla performans arayan müşterilere hitap ediyor. Çoklu görev için optimize edilmiş olan Blue SSD, sistem yavaşlaması yaşanmadan aynı anda kaynak bakımından ağır uygulamaları çalıştırabilme becerisine sahip. Dizüstü ve masaüstü PC için kusursuz olan WD Blue SSD’ler, 250GB, 500GB ve 1TB kapasiteyle birlikte, 2,5inç/7mm kutu ve M.2 2280 form faktörü ile kullanıcılara sunuluyor. 100TBW (250GB), 200TBW (500GB) ve 400TBW (1TB) dayanıklılık süreleriyle birlikte 250GB disk için 540MB/s ve 500MB/s; 500GB ve 1TB disk için 545MB/s ve 525MB/s sıralı okuma ve yazma hızı sunuyor. WD Blue SSD başlangıç olarak 89$+KDV “Önerilen Perakende Satış Fiyatı” ile piyasaya sunuluyor. WD Blue SSD Türkiye’deki teknoloji mağazaları, online mağazalar ve distribütörler gibi WD anlaşmalı noktalarda ve yetkili satış noktalarında bulunabilir.
WD Green SSD
WD Green SSD, uygun fiyatlı performans arayan müşteriler ve ilk kez SSD kullanacaklar için mükemmel bir opsiyon sağlıyor. 2,5inç/7mm tasarıma sahip olan ve 120GB ile 240GB kapasite seçeneği ile sunulan WD Green SSD, M.2 2280 form faktörü ile harika bir seçenek sunuyor. WD Green SSD’ler ultra düşük güç tüketimi sağlıyor. Böylece batarya şarj işlemleri arasında bilgisayarın uzun süre kullanılmasını olanaklı kılıyor. WD Green SSD, 540MB/s ve 405MB/s sıralı okuma ve yazma hızı ve 120GB disk için 40TBW; 240GB disk için 80TBW dayanıklılığı ile öne çıkıyor. WD Green SSD’ler, önemli satış bölgeleri ve müşteriler için 2016 son çeyreğinde satışa sunulacak.
WD, hem Blue SSD hem de Green SSD için 3 yıllık sınırlı garanti sunuyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler