div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks’te Futbol Heyecanı Başlıyor

- Advertisement -

Avrupa Futbol Şampiyonasının heyecanı World of Tanks’e geliyor! Tank Futbolu 2016 etkinliği, bugün itibariyle World of Tanks PC sürümünde ve mobil sürüm World of Tanks Blitz’te başladı.

World of Tanks PC sürümünde tankçılar 3’er tanktan oluşan takımlarda karşı karşıya gelecekler ve 7 dakikalık maçlarda topu düşman fileleriyle buluşturmaya çalışacaklar. Kayıt için son gün ise 15 Haziran Çarşamba. Yaklaşık bir ay sürecek Tank Futbolu 2016 etkinlikleri boyunca takımlar, bu oyunlara özel T-62a Sport (T-62a S) tankıyla rakiplerine üç gol atan taraf olmak için kapışacaklar.

1465552108_WoT_TankFootball_2016_Screens_3

Turnuvanın en iyi dört takımı, bir senelik Premium hesaba kavuşacak ve bu takımların üyeleri de Type 59 tankını kazanıyor olacaklar. Bu dört takım ayrıca Bağımsız Devletler Topluluğunun en iyi dört takımıyla karşı karşıya gelerek 5000 USD tutarındaki ödül havuzundan pay almak için yarışma hakkı kazanacaklar. 9 Temmuz’da gerçekleşecek bu karşılaşmaları internetten canlı olarak izleyebileceksiniz. Turnuva ya başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

1465552108_WoT_TankFootball_2016_Screens_5
World of Tanks Blitz’te 24 Haziran’a kadar sürecek futbol çılgınlığında ise özel görevlere katılıp tanklarınız için “Oley! Oley! Oley!” kamuflajını kazanmanız mümkün. Mobil tank futbolu oyunları, 1-10 seviyedeki tüm tanklara açık olsa da görevlerin zorluğu değişkenlik gösteriyor. Bu özel kamuflajın etkinlikten sonra da kalıcı olacağını belirtelim.

Maçların yanı sıra World of Tanks Blitz’e 10 Haziran’da, hızıyla er meydanının tozunu attıracak ilk Fransız Premium tankı FCM 50 t geliyor! Futbol heyecanına özel bir kamuflajla gelecek ve çevikliğiyle rakiplerinizi şaşkına çevirecek bu tankı kaçırmayın.

1465552107_WoT_TankFootball_2016_Screens_2
World of Tanks Blitz ve futbol temalı oyunlar için http://wotblitz.eu/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

- Advertisement -

World of Tanks Tank Futbolu 2016 YouTube:

World of Tanks Blitz FCM 50 t ile Futbol Heyecanı:

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler