div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Warcraft Oyuncu Kaybı Yaşıyor

- Advertisement -

Blizzard’ın devi son raporlara göre önemli bir oyuncu kaybı yaşadı.

Blizzard’ın yıllardır piyasada olan ve MMORPG piyasasında tahtını kimseye bırakmayan World of Warcraft, Activision Blizzard’ın raporlarına göre mart sonu itibariyle ciddi bir oyuncu kaybına uğradı.

Açıklanan bilgilere göre WoW 2014 sonu itibariyle 10 milyon aboneye sahipti. Bu sayı 31 Mart 2015 tarihiyle beraber 7.1 milyona geriledi ve oyun üç milyona yakın bir abone kaybı yaşadı. Tüm bunlara rağmen yayıncı ekip World of Warcraft’ın hala abonelik sistemi kullanan oyunlar içerisinde en fazla oyuncuya sahip olan yapım olduğunu vurguluyorlar. Activision Blizzard, katma değer hizmetlerin maliyet artışının bazı bölgelerde oyun ücretlerini yükselttiğini ve bu nedenle oyuncu kayıplarının yaşandığını açıkladı.

Bize kalırsa bu oyuncu kaybının en büyük nedeni ise aynı Cataclysm ve Mists of Pandaria’da olduğu gibi Warlords of Draenor’ın gelmesi nedeniyle 2014 Kasım’ında tekrar oyuna dönen pek çok WoW oyuncusunun, bir kez daha oyun içeriğini tüketerek yavaş yavaş oyunu tekrar bırakması olarak da açıklanabilir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler