div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WSJ: “Pokemon Go günler içinde Avrupa’da çıkacak!”

- Advertisement -

Pokemon GO’nun uluslararası çıkışının durdurulduğu haberleri herkesi yıkmışken, Wall Street Journal’dan tam tersi yönde bir iddia geldi ve “oyunun planlarıyla haşır neşir olan güvenilir kaynaklardan” edinilen bilgiye göre oyunun “günler” içinde Avrupa dahil diğer bölgelerde piyasaya çıkacağı öne sürüldü.

Belki oyunun ilk duyurusundan itibaren ilgi göreceğini tahmin etmiştik ama hayatı boyunca oyunlara ilgi duymamış ev arkadaşımızı “belki Pokemon yakalarım diye” iki durak önce otobüsten indireceğini veya “Kız Kulesi’ne Pokemon avı turları” düzenleme planları yaptıracağını da öngörememiştik açıkçası.

Oyunun yapımcısı Niantic Games, üzerinde sadece 20 milyon civarında insanın yaşadığı koca kıta Avustralya & Yeni Zelanda’da oyunu piyasaya çıkardıktan sonra ise işler karıştı. Dünyanın geri kalanında APK’yı bulan herkes telefonlarına oyunu indirmeye başladı ve kısa süre içinde server sorunları sebebiyle oyuna erişimimiz kısa aralıklarla sekteye uğradı, kimi zaman saatlerce bağlanamadık, güzelim toplanma noktalarının yanından geçip gittik.

WSJ’ın haberi önemli zira firmadan gelen “rahat olduğumuz zamana dek bu işi erteliyoruz” açıklamasına tam ters doğrultuda, elbette haberdeki “günler” tabiri için resmi bir açıklama yok.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler